Over De Voorproevers

Biereloth

Bierfestival Biereloth is al jaren een begrip in Boxtel en omstreken. Dit jaar is de organisatie voor het eerst in de handen van de Voorproevers en dat zorgt voor wat vernieuwing zoals de mogelijkheid tot pinbetalingen &  nieuwe glazen.

Traditiegetrouw wordt dit festival gehouden in de Boxtelse Rozemarijnstraat aan de Markt. Zo'n 15-20 brouwerijen presenteren zich in speciale tentjes en kramen, waardoor de zijstraat van de Markt is omgetoverd in een gezellig bierstraatje. Vooral de kleinere brouwerijen presenteren zich graag op het Boxtelse bierfeest. De liefhebber kan een ruime hoeveelheid nieuwe of minder bekende speciaalbieren aantreffen. Voor anderen is het vooral een sfeervol gebeuren.

Voorproevers

De Voorproevers is een club enthousiastelingen die net als de Bierkamer een voorliefde voor bier hebben & Bar Becoloth als 'thuisbasis' zien.
Met deze passie gaan zij dit jaar Biereloth organiseren en dat zorgt voor wat kleine vernieuwingen, maar vooral een herkenbaar en gezellig bierstraatje!
Wij wensen jullie veel proefplezier tijdens Biereloth!

Aron, Dennis, Edu, Gidion, Harmen, Henry, Jeroen, Johan, Jos, Koen, Luuk, Marco, Mark, Martijn, Nick, Richard, Sander & Tom

Image

Voorproevers

Image

Voorproevers

Image

Voorproevers

Informatie

Traditiegetrouw wordt dit festival gehouden in de Boxtelse Rozemarijnstraat aan de Markt. 17 brouwerijen presenteren zich in speciale tentjes en kramen, waardoor de zijstraat van de Markt is omgetoverd in een gezellig bierstraatje. Vooral de kleinere brouwerijen presenteren zich graag op het Boxtelse bierfeest. De liefhebber kan een ruime hoeveelheid nieuwe of minder bekende speciaalbieren aantreffen. Voor anderen is het vooral een sfeervol gebeuren.